Historien kort om Bjergkæden

Bjergkæden er en specialforretning med fokus på udstyr til friluftsliv, fritid, rejser og andre eventyr. Bjergkæden åbnede i april 1999 i små, men hyggelige lokaler i Vestergade 10 i Køge. Det var en drøm der gik i opfyldelse for ægteparret Mette og Henrik Hansen. Efter at have rejst og dyrket friluftsaktiviteter såsom kajakroning, vandring, mountainbiking, skiløb og klatring, var det fantastisk at kunne kombinere fritid med arbejde.

Vi vil gøre det til en oplevelse at besøge vores butik. Oplevelsen består blandt andet i en personlig og kompetent betjening. Vi sætter den enkelte kundes behov i fokus og giver en individuel vejledning. Hos os behøver du ikke være bjergbestiger for at være kunde, vi hjælper alle uanset hvad behovet måtte være. Hvis du altid vil være orienteret om hvad der sker i Bjergkæden, kan du tilmelde dig vores kundeklub eller følg os på Facebook. Læs om og tilmeld dig kundeklubben her.

Efter 6 år var pladsen ved at være noget trang. Sortimentet var blevet udvidet og vi ville gerne kunne tilbyde vores kunder mere pladskrævende produkter, såsom havkajakker og telte i sommersæsonen og ski i vintersæson. Så i februar 2005 flyttede butikken til større lokaler også i Vestergade. 

I 2006 kom vi på nettet med vores første webshop www.bjergkaeden.dk, og med den kom også en øget interesse for vores butik. Dette medvirkede at pladsen blev meget trang. Heldigvis fandt vi vores drømmebutik lige på den anden side af gaden. Vi holder nu til i Vestergade 34A i en 400 kvm stor oplevelsesbutik.

Butikken er i løbende udvikling og vi arbejder konstant på at lave nye tiltag, der kan gøre Bjergkæden mere attraktiv for vores kunder. Vi håber at kunne byde dig velkommen i vores butik, den fysiske eller den på nettet.

På gensyn!