Retur og fortrydelsesret for online handel

Levering af retur

Fortrydelsesretten gælder kun såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten på et online køb, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på info@bjergkaeden.dk. I din meddelelse skal du skrive at du ønsker at returnere og gøre brug af din fortrydelsesret. Derefter skal du sende produktet retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv alle udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bære risikoen for at varens levering til os, så husk at få en kvittering for din indlevering af pakken. Du er ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du skal returnere varen sammen med kopi af fakturaen til: 

Bjergkæden
Vestergade 34A
4600 Køge

Du kan evt købe et returlabel af os her - Køb GLS retur label her.

Hvis du fortryder hele dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger på købet ikke returfragten. Undtagelse herfra er pakker sendt til udlandet, hvor leveringsomkostninger ikke refunderes. Ovenstående sker uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan ikke tilbageføre til en anden konto eller kort.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav, breve, pakker som sendes til pakkeshops eller pakker sendt med en transportør som forsøger at levere om natten. Pakker som ved fejl leveres til pakkeshop afhentes ikke af os med mindre dette aftales, prisen for dette vil være 100,-.

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse.

Fragt returneres ikke ved en del returnering

info@bjergkaeden.dk